sâmbătă, 30 aprilie 2011

BEATIFICAREA PAPEI IOAN PAUL SI NUNTA REGALA - MOTIVE DE VENERARE A OMULUI DE CATRE OM

"BEATIFICAREA PAPEI" SAU "CAND OMUL HOTARASTE IN LOCUL LUI DUMNEZEU"

 
Fostul Suveran Pontif a murit in urma cu 6 ani, iar procedurile de beatificare au fost incheiate intr-un timp record. La eveniment vor lua parte 90 de delegatii straine, inclusiv 16 sefi de state si de guverne.

In urma cu sase ani, multimea adunata in Roma cerea onorarea urgenta a Papei strigand "Santo Subito", adica "Sfant, imediat!". Iata ca la sase ani de la trecerea in nefiinta a celui mai iubit Papa din istoria recenta, dorinta credinciosilor se apropie de indeplinire.

Vineri, cardinalii au coborat in cripta Bazilicii Sfantul Petru si au sarutat sicriul in care se afla ramasitele Papei Ioan Paul al II-lea. Dupa rugaciuni, l-au acoperit cu brocart auriu si l-au purtat pana in fata altarului din Bazilica, unde maine va putea fi atins de credinciosi. Acestia vor putea venera si un relicvar cu o fiola cu sangele fostului suveran pontif, prelevat in ultimele zile de viata.

La fel, si camasa patata de sange in 1981, cand Papa Ioan Paul al II-lea a supravietuit unei tentative de asasinat, este de acum o relicva pentru catolici. Piatra de mormant din marmura, care marcheaza locul de veci al Papei Ioan Paul al II-lea, va ajunge in Cracovia, intr-o biserica ridicata in memoria lui.

Beatificarea este primul pas catre sanctificare. Pentru a marca cum se cuvine evenimentul, posta italiana a emis un timbru special cu chipul fostului Suveran Pontif.

Obiecte care au aparţinut fostului papă, Ioan Paul al II-lea, sunt venerate deja ca relicve în Polonia, ţara sa de origine. Deşi mai sunt câteva săptămâni până la beatificarea lui Ioan Paul al II-lea, în data de 1 mai, numeroşi catolici polonezi îl cinstesc deja ca pe un sfânt şi erou naţional. A mai ramas un mic pas sa-l inlocuiasca pe Dumnezeu cu papa  in procesul de venerare.
Puteti sa urmariti un reportaj pe aceasta tema:
 

"NUNTA REGALA - NUNTA SECOLULUI LA LONDRA" SAU "CE ISI PERMIT MONARHII LUMII DUPA SUTELE DE ANI DE EXPLOATARE A  COLONIILOR" SAU "NOI NE CHEFUIM PE BANII JEFUITI DIN COLONIILE AFRICANE IAR EI ACUM SE OMOARA PRIN SYRIA, LYBIA, YEMEN, EGIPT..."

OPULENTA LA EA ACASA
Londra a fost asaltată în ultimele zile de mii de oameni care doreau să fie alături de cei doi în "una dintre cele mai frumoase zile din viaţa lor", aşa cum au numit-o cuplul princiar. Unii dintre ei au ales chiar şi să doarmă pe străzi, în faţa palatului Buckingham pentru a prinde un loc cu vedere la balcon, acolo unde avea să fie unul dintre cele mai importante momente a ceremoniei regale.

În dimineaţa zilei nunţii regale, mii de steaguri britanice fluturau pe străzile împănzite de oameni, iar poliţişti se aflau la fiecare colţ. Aproximativ 5000 de poliţişti erau pe străzi, dar şi acoperişurile clădirilor erau păzite de lunetişti.

Un comentariu:

  1. Mai face cineva încă îndoială plantele naturale? Am văzut importanța deosebită a ierburilor naturale și munca minunată pe care au făcut-o în viața oamenilor. Mă întreb de ce oamenii își cheltuiesc încă banii pentru intervenții chirurgicale, injecții și medicamente de fiecare dată când sunt bolnavi. Ierburile naturale pot vindeca tot felul de boli, inclusiv herpes, diabetici, astm, HIV, hepatită etc. Am văzut-o cu ochii mei. Am fost vindecată de HIV, iar mătușa și soțul ei au fost vindecate de herpes de Dr.Edede, care folosește ierburi naturale pentru a vindeca diferite boli. Chiar și Dr.Edede demonstrează întregii lumi că ierburile naturale pot vindeca toate bolile și a vindecat nenumărate persoane care foloseau ierburi naturale. Știu că e greu de crezut, dar sunt o mărturie vie. Nu este nici un rău în încercarea de ierburi. El este, de asemenea, un vrăjitor, el poate arunca o vrajă pentru a vă restabili căsătoria înapoi la normal, o vrajă de noroc pentru a prospera în viață și a excela în ceea ce faceți în viață. Contactați-l la adresa: Ededetemple@gmail.com, (numărul de telefon îl sunați la numerele de telefon sau la ce-l cereți): +38972751056

    RăspundețiȘtergere