miercuri, 6 aprilie 2011

BARAK HUSSEIN OBAMA, GORBACIOV-UL NOII LUMI ARABE

ORA ADEVARULUI!!! Ca sa intelegeti de la bun inceput ceea ce vreau sa spun voi incepe cu un scenariu pe care trebuie sa-l scrieti singuri. Avem trei barci una langa alta. La stanga este barca musulmana, la dreapta este barca mozaica (evreiasca), iar la mijloc este barca crestina. Obama sta cu picioarele in barcile extreme: musulmana si mozaica. Are nevoie de petrolul musulman in egala masura cu finantele evreiesti. Daca va cadea are ca salvare barca crestina. Principiile masoneriei de rit crestin nu se mai pot aplica in aceste conditii pentru ca intreaga bunastare a omenirii consta in resursele naturale de care dispune. Cand afirm ca situatia scapa se sub control ma refer la urmatoarele:

- Crestinismul este dezbinat si nu are cuvant puternic in lume pentru ca nu da exemplu de credinta adevarata ci doar formala(vezi legalizarea consumului de droguri, a prostitutiei, a casatoriilor de acelasi sex, a inchinarii la idoli, a interesului material pentru resursele naturale ale altor tari)

- Obama este la origine musulman condus de finanta iudaica

- Israelul este in clestele musulman conform profetiilor biblice

- petrolul are marca musulmana dar omenirea poate trai si fara petrol dar inca nu stie cum

- saracia crunta e in lumea musulmana, lumea nu mai rezista saraciei pentru ca are termeni de comparatie, de aceea populatia cere libertate dar nu are o perspectiva clara a viitorului

- omenirea depinde de musulmani energetic dar temporal e limitata, resursele se epuizeaza rapid

- tarile crestine nu fac nimic pentru a evita criza resurselor Terrei sau daca o fac, nu rasufla nimic, tarile arabe habar n-au ce le asteapta cand petrolul se va epuiza, vor pune tarile arabe intr-o postura de fraieri (imaginati-va un Lamborghini fara benzina - stai si te uiti la el si il admiri fara rost)

- crestinii devin formali si sunt simplii spectatori ai sangeroaselor conflicte, credinta lor se rezuma la simple afirmatii, ingrijorarea lor are ca baza pretul benzinei si atat ("Vai ce scumpa e benzina")

- democratia este incompatibila cu islamul pentru ca legea sharia este incompatibila cu democratia, DE CE NU VREM SA INTELEGEM. Solutia islamului e doar JIHADUL - Razboiul sfant islamic de la suflet la natie.

În 2009, preşedintele Barak Hussein Obama, cu rădăcini africane şi musulmane, a ţinut, la Cairo, un discurs simbolic adresat lumii arabe şi islamice. Cu toate că a admis că schimbările necesită timp în lumea arabă, a afirmat că Islamul poate coexista cu inovaţia, dezvoltarea, toleranţa şi democraţia. Una dintre premisele esenţiale ale politicii externe americane a fost reafirmată: oamenii de pretudindeni, indiferent de geografie, istorie, cultură sau stare socială aspiră spre pace, securitate, viaţă demnă şi libertate. Aceste drepturi umane fundamentale sunt universale şi trebuie sprijinite. Astfel, nu ar exista incompatibilitate inerentă între Islam şi democraţie.

Totul este ca reformele necesare să fie aplicate, guvernele să reflecte voinţa poporului şi puterea să fie deţinută prin consimţământ, nu prin coerciţiune. Exact ce ne sugera în secolul al XVII-lea şi John Locke. Iar Hobbes ne reamintea, înaintea sa, că temerile oamenilor, frica de abuzuri, frica de insecuritate, frica pentru viaţa şi bunurile personale sunt resorturi generale, esenţiale ale acţiunii umane.

Vestul a performat în percepţia multora o echilibristică necesară în regiune, în opinia altora, ipocrită şi periculoasă. Având nevoie de lideri moderaţi în relaţiile internaţionale, au tolerat modul în care aceştia gestionau situaţia internă, atâta timp cât monopolul accesului la putere asigura stabilitate regională. Problema cu multe necunoscute din aceste regimuri este nu numai că îşi pierd legitimitatea prin abuzuri şi corupţie, dar nu reuşesc să genereze nici dezvoltare economică. Resursele sunt canalizate spre menţinerea la putere a regimului, nu spre bunăstarea populaţiei. Iar stabilitatea prin controlul autoritar al societăţilor arabe, stabilitate preferată de Vest în ultimele decenii (în paralel cu încurajări periodice, dar nu foarte ferme pentru reforme), nu este decât o stabilitate înşelătoare, precară, care stă sub semnul răbufnirii nemulţumirilor populaţiei in Tunisia , Egipt, Lybia, Bahrein, Irak, Iran, Arabia Saudira, Yemen si vor urma toate regimurile totalitare sau semitotalitare China, Coreea de Nord, Cuba, ETC ETC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu