miercuri, 6 aprilie 2011

PRO GADDAFI LIBYA - ARGUMENTE

PRO-GADDAFI, DE CE ?

PENTRU CA:

1. Libia este unul din statele africane cu produsul intern brut cel mai mare de pe continent

2. Libia este statul african cu speranta de viata cea mai mare de pe continent :74 ani

3. Libia este statul african cu balanta financiara pozitiva, este o tara creditoare, statul libian nu are datorii externe (unele firme private sau mixte au datorii dar nesemnificative si pe termene scurte)

4 Libia este pe locul 25 in lume in privinta rezervelor de aur.

5. Libia este una din importantele tari exportatoare de petrol si gaze naturale din lume.

6. Rata de crestere economica a Libiei s-a mentinut constanta in ultimii 10 ani, fara sa resimta criza economica mondiala: rata de creste PIB intre 5.4% si 6.2% cu un potential maxim previzionat pentru anul 2012 (vezi http://www.dce.gov.ro/Materiale%20site/Indrumar_afaceri/Indrumar_afaceri_Libia.htm#1 ) in conditiile in care tarile europene se straduiau sa nu aiba "crestere negativa" cum le place romanilor sa zica.

7. Peste 60% din populatia Libiei are sub 18 ani iar populatia pensionata reprezinta 10%). Are deci o populatie tanara si potential ridicat pe viitor, sisteme de asigurari sociale perfect sustenabile pe termen lung.

8. Potentialul de dezvoltare viitoare al Libiei este evidentiat si prin marile proiecte de dezvoltare a turismului litoral la Marea Mediterana

9. Indicele mediu de inflatie se mentine relativ constant in ultimii 10 ani undeva in jur de 3%, acest indice fiind mai mult influentat de preturile de consum si de ritmul inflationist al dolarului american

10. Balanta bugetara din PIB este in scadere constanta fapt ce evidentiaza o rentabilitate sporita a sectorului privat si mixt pe fondul cresterii economica

11. Rata de schimb a monedei libiene a fost atat de stabila incat poate fi chiar exemplu pentru multe tari UE.

12. Legile statului si forma de guvernamant au ca fundament credinta islamica si morala islamica, Gaddafi insusi este un credincios convins. Credinta il face pe om, poporul il doreste in fruntea sa pentru ca nu i-a dezamagit niciodata.

13. In timpul razboiului isreliano-egiptean Gaddafi si-a luat cortul, s-a retras in desert unde a stat in rugaciune pentru pace pana la incheierea conflictului.

14. Libia este un stat in care dezmatul, pornografia, alcoolul si toate pacatele lumii occidentale nu-si au locul.

15. Rebelii au fost si sunt oaia neagra a societatii libiene care doreste instaurarea pacatului in Libia si au fost sprijiniti atat mediatic cat si faptic de Coalitia USA-UE

16. UE vede in acest conflict probabil solutia depasirii crizei economice.

17. Romania isi trimite soldatii la moarte sigura. Pe barcuta din Mediterana vor pluti 205 soldati romani care cica vor deschide focul daca nu se respecta rezolutia ONU.

18. Intrebare pentru Basescu: Cum se va justifica in fata romanilor cand va avea loc primul atentat terorist pe teritoriul Romaniei, pentru care fortele noastre de ordine, Politia si Jandarmeria nu sunt pregatite. Oare chiar avem nevoie de spectrul terorist in amarata noastra tara, sa ne dam in barci prin Mediterana si sa ne infigem in pamant cu avioanele noastre performante second-hand?

SI LISTA ARGUMENTELOR PRO-GADDAFI SI PRO-LIBYA POATE CONTINUA............

Dumnezeu sa-i ajute! AMIN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu