miercuri, 6 aprilie 2011

REVOLUTIE IN SYRIA

CIA PREGATESTE O REVOLUTIE IN SYRIA

Planul urmareste ingenunchierea Iranului

Dupa Tunisia si Egipt, sirienii s-au mobilizat pe retelele de socializare pentru a cere declansarea unei miscari de protest, pentru libertate, drepturile omului si sfarsitul starii de urgenta.

Televiziunea Al Jazeera anunta ca sirienii cer tuturor sa se prezinte in fata Parlamentului in Capitala Damasc, si in fata ambasadelor siriene din intrega lume.

Una dintre retelele de socializare care suna adunarea este Facebook, pe una dintre paginile principale, denumita "Revolutia siriana" , fiind date peste 13.000 de like-uri.

Mare parte din comentariile de pe Facebook apartin sirienilor care traiesc in strainatate. Dar probabilitatea ca si in Siria sa aiba loc o revolutie este foarte mica avand in vedere ca populatia nu este atat de nemultumita de presedinte cum sunt egiptenii, iar in aceasta tara saracia nu este atat de raspandita ca in Egipt.

Nemultumirile locuitorilor din tarile din Orientul Mijlociu devin tot mai cunoscute prin intermediul retelelor de socializare Twitter si Facebook. Proteste vor mai fi organizate si in Algeria, Bahrain, Libia.

PLANUL CIA ESTE DE A DESFIINTA PUTEREA TARILOR PETROLIERE PANA LA GENERALIZAREA PE SCARA LARGA A ENERGIILOR ALTERNATIVE

Marele mason, iluminat, Albert Pike spunea asa: "vom aveam nevoie de un al treilea razboi mondial, care sa le sfarseasca pe toate prin instaurarea unui Guvern Mondial". Desi inainte aceste scrieri ale multor personalitati masoni, erau negate fiind considerate un atac la adresa evreilor, acum vor vedea cu totii ca sunt foarte adevarate. S-a ales varianta revolutiilor locale care limiteaza conflictele si le da o nota locala chiar pro-democratica, acceptata de naivii lumii veacului nostru numiti necredinciosi. Nu am afirmat degeaba ca situatia a scapat de sub control desi Coalitia Satanei spune ca totul e sub control. Dar la porti bate RAZBOIUL SFANT ISLAMIC - JIHADUL si atunci vom discuta astfel. Ne vom aminti de ARMAGHEDON si de IERUSALIM.
Sa revin la Siria, Siria inseamna petrol, cred ca stiti foarte bine despre ce vorbesc, dar ideea cu aceste revolte din lumea araba ne duce la IRAN, un Iran care este tinta Rockefelleri-lor, pt ca odata doborati impotriva Statelor Unite nu va mai fi nicio natie care sa le tina piept, poate doar China, dar de China se vor ocupa separat pentru ca "si-a cam luat nasul la purtare cu fabuloasa lor crestere economica".

Perkins Jones unul dintre celebrii asasini economici, care a aparut si in documentarul Zeitgeist Addendum si care are o carte extraordinara "confesiunile unui fost asasin economic" demonstreaza tuturor cum se provoaca aceste revolte, acum voi repeta si eu strategia lor: ideea este ca membrii CIA sunt in legatura cu sefii din acea tara in care oamenii au incredere, iar cand acei sefi le ordona oamenilor ceva, oamenii vor face toti la fel, aici daca studiati putin din psihologia maselor veti constata ca ideea este ca si acei "sefi" au si ei sefii lor adica cei de la CIA, care pt a-i avea sub control ii mituiesc cu multe milioane de dolari, stiind cat vor castiga dupa ce distrug o tara si intervin in ea pt "investitie" sau "privatizare", cam acesta este modul de a scoate oamenii in strada sa zica ca un anume dictator este criminal, pt ca inscenarile se pun la punct foarte bine, iar aici PRESA joaca un rol foarte important, daca in mass-media precum CNN, Reuters, BBC se spune ca un anume dictator este negativ si el chiar nu este, tot ce inseamna opinie publica crede ca, chiar asa este si vor fi de acord cu o interventie armata in acea zona. Puteti verifica asta practic in Romania in timpul unui protest sindical. Strigati ceva inedit si rimat si vedeti cum masele repeta.

Am spus: campurile petrolifere sunt un mare rezervor pt americani cea ce le-ar da curaj pt a ataca Iranul, pt ca se stie clar pe plan mondial ca Iranul nu este gluma, si aici ma refer la inarmarea pe care o pune la punct, o inarmare care intrece cu repeziciune si inarmarea americana, insa totul se reduce ca pe Terra sa nu mai existe niciun regim autoritar ci sa fie o "democratie americana plina de pacate, prostitutie, pornografie pe TV, internet, presa, droguri, alcool, lux si necredinta-ateism" de care toti sa ne "bucuram", iar in final (in viziunea lor) sa fim SCLAVII LOR VESNIC, cea ce in opinia mea NU SE VA INTAMPLA NICIODATA PENTRU CEI CU CREDINTA IN DUMNEZEU, DAR CEILALTI VOR APLAUDA PENTRU CA, SA NU UITAM, VEACUL NOSTRU ESTE INCA IN IMPARATIA LUI SATAN.

PRAY FOR SYRIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu