miercuri, 6 aprilie 2011

RAZBOI IN LIBYA - RAZBOI IN MEDITERANA






ONU a aprobat interventia militara in Libia si a atacat Libia

Ghaddafi va apara poporul libian

Marcu 13:8 Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; pe alocuri vor fi cutremure de pământ, foamete şi tulburări. Aceste lucruri vor fi începutul durerilor.

Iata conceptia lui Muammar al-Ghaddafi despre democratie, scrisa in CARTEA VERDE pe care o puteti studia aici http://www.mathaba.net/gci/theory/gb.htm :

"Legea credintei este un patrimoniu uman etern care nu aparţine numai la cei vii, ci a apartinut celor ce au fost, celor ce sunt si celor ce se vor naste. Prin urmare, elaborarea unei constituţii sau efectuarea unui plebiscit pe ea este o bătaie de joc.

Legile scrise de om sau provenite din mintea umana, constituţiile, sunt pline cu pedepse fizice îndreptate împotriva fiinţelor umane, în timp ce credinta conţine foarte putine astfel de măsuri. Credinta stabileşte, sancţiuni morale non-fizice care sunt conforme cu natura intrinsecă a umanităţii. Religia conţine credinta care este o manifestare a vieţii naturale a oamenilor.

Învăţăturile sale sociale cuprinde orientări de bază, indemnuri, comportamente şi răspunsuri la întrebările fundamentale ale existenţei.

In credinta, cele mai multe sancţiuni fizice sunt amânate pentru Judecata de Apoi, o hotărâre viitoarea Domnului Dumnezeu si nu a oamenilor. Aceasta este legea cea mai adecvată care oferă respectul pentru fiinţa umană. Religia nu prevede sancţiuni prompte, cu excepţia cazurilor cand este pusa in pericol bunăstarea societăţii si linistea oamenilor cu credinta.

Prin urmare, religia este o afirmare a legilor naturale care sunt judecate in ceruri si nu aici pe pamant. Legile care nu sunt fondate pe religie şi credinta sunt doar o invenţie de om pentru a fi folosite împotriva omului. În consecinţă, astfel de legi nu sunt valabile, deoarece nu emana de la sursa naturala de credinta si duc la atrocitati."

DOAMNE, CE NEVOIE MARE DE PETROL AU EUROPENII...................................................

PENTRU AMERICANI, ENGLEZI, FRANCEZI SI ITALIENI NU MAI CONTEAZA VIATA OAMENILOR, CREDINTA......CONTEAZA DOAR PETROLUL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu