joi, 19 mai 2011

21 MAI 2011 - ISUS REVINE - JUDECATA - SFARSITUL LUMII ?

DACA ISUS REVINE SAU VA FI SFARSITUL LUMII IN 21 MAI 2011 ESTE UN TITLU DUPA CARE OBSERVATI CA AM PUS SEMNUL INTREBARII.
Daca Isus revine sau nu revine consider ca nu este problema noastra. Problema noastra e sa traim cu Domnul si pentru Domnul si atunci Isus poate sa vina pentru ca il vom primi bucurosi. Daca avem pacate nemarturisite si ne macina e bine oricand sa le marturisim nu neaparat sa dedicam aceasta zilei de 21 mai. Pentru cei impovarati de pacate nu este o veste prea buna. Vezi si mottoul blogului!
 Haideti sa vedem ce zice Biblia:
Marcu 13:7 Când veţi auzi despre războaie şi veşti de războaie, să nu vă înspăimântaţi, căci lucrurile acestea trebuie să se întâmple. Dar încă nu va fi sfârşitul.
Matei 24:14 Evanghelia aceasta a Împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul.
Matei 24:36 Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.
Iata pe ce se bazeaza H. Camping cand afirma ca Isus revine in 21 mai 2011:
Daniel 12:4 Tu însă, Daniele, ţine ascunse aceste cuvinte şi pecetluieşte cartea până la vremea sfârşitului. Atunci mulţi o vor citi, şi cunoştinţa va creşte.”
Daniel 12:9 Căci cuvintele acestea vor fi ascunse şi pecetluite până la vremea sfarsitului.

In concluzie va propun sa cititi si articolul de la adresa
http://isus-revine.blogspot.com/2011/04/pacatele-lumii-inventarul-pacatelor.html unde veti gasi un inventar substantial al pacatelor din zilele noastre, priviti-va cu aceasta ocazie in oglinda si intrebati-va: "Cat din ce este aici am pacatuit si eu?"
Apoi incercati sa va caiti citind : http://isus-revine.blogspot.com/2011/04/marturisirea-pacatelor.html si sa nu va temeti de revenirea lui Isus, mai bine chiar sa nu o considerati o problema daca aveti inima curata. Puteti sa studiati si site-ul domnului H Camping http://www.wecanknow.com, daca credeti ca va va convinge dar cel mai bine este sa va rugati la Domnul prin unicul sau intermediar Isus Cristos indiferent ca suntem in 15, 16, 17, 18, 21, 31 mai, iunie sau august, 2011, 2012 sau 2020
Domnul sa ne binecuvanteze si sa ne dea pacea Sa. Amin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu