duminică, 22 mai 2011

FERICIREA PRIN CREDINTA

         Credinta e o stare a duhului din om atat de simpla incat nu inteleg de ce multa lume se cramponeaza de discutii interminabile, talkshowuri fara substanta si dispute intersectare sau interconfesionale. Scriu acest articol pentru a demonstra cat de simpla este existenta umana si la ce se rezuma ea.

         Muncim pentru ca sa mancam, sa ne imbracam, sa ne spalam si sa avem unde sa dormim, sa ne ocrotim familia, sa traim linistiti pentru Domnul in primul rand si atat. Vile luxoase, masini de lux, chefuri costisitoare, haine si accesorii de fite si pacate la tot pasul, lux, rautate, ignoranta, furturi, preacurvii si bani aruncati, acesta este rodul muncii lumii acesteia. Domnul este aruncat la gunoi de lume, dar lumea constata cu stupefactie ca nu este fericita. Nici nu e de mirare! Lumea este robul luxului si a pacatelor pe care le savarseste. Mergi pe strada, te intalnesti cu un prieten deschizi un subiect despre Biblie si vei vedea ca nu ai cu cine discuta, esti evitat. Lumea fuge de Dumnezeu!

         Va aduceti aminte ce a facut Dumnezeu ca Babilonul cel vechi? Ei bine astazi traim un alt Babilon mai mare in care omul nu numai ca vrea sa ajunga fizic la Dumnezeu dar se joaca de-a Dumnezeu si ii imita puterea. Domnul este rabdator.

         In aceasta lume guvernata in prezent de Satan munca este irosita pe uneltele de cadere in pacat: lux, fite, tutun, alcool, droguri, chefuri, prostitutie, arme, procese. Bisericile lumii sunt atat de dezbinate incat arunca cu noroi unele in altele: Biserica din Jerusalim s-a dezis de Biserica Ortodoxa Romana, Biserica Romano-Catolica se lupta cu Protestantii, Martorii lui Iehova sunt calificati secta periculoasa, idee perpetuata din anii comunismului, baptistii si penticostalii sunt calificati sectari fanatici, evanghelicii sunt limitati, adventistii sunt ciudatii care merg sambata la biserica, dar pana cand toate acestea?

BIBLIA E UNA SINGURA, DUMNEZEU E UNUL SINGUR, HRISTOS A VENIT PENTRU TOTI!

     Simplitatea vietii in credinta nu poate fi inteleasa de oamenii din lume atata timp cat ei stau departe de Dumnezeu. A fi fericit e lucru mare. Dar ce inseamna acest lucru si cum se obtine? Cine a spus ca BANII NU ADUC FERICIREA a uitat sa continue: CREDINTA ADUCE FERICIREA

Daca ne pierdem timpul in dispute bisericesti ne rupem de esenta credintei, ne departam de Domnul. Esenta credintei are doua aspecte :MARTURISIREA SI FAPTELE.

Eu spun: Doamne cred ca tu esti creatorul universului, esti atotputernicul in veci si slava ta este nemarginita. Ma rog la tine in numele Domnului nostru Isus Hristos ca Duhul tau cel Sfant sa-mi dea intelepciunea de a ma apara de ispitele lumii pline de pacate. AMIN

Aceasta este o marturisire, fiecare o spune asa cum ii vine din inima, ea nu trebuie nici memorata, nici copiata nici inganata dupa altcineva. Faptele trebuie sa ateste marturisirea facuta, sa dovedeasca un comportament, o gandire si un limbaj in armonie cu Cuvantul lui Dumnezeu.

Multa lume marturiseste credinta, dar este o marturie desarta fiindca faptele nu o confirma. Oare exista o explicatie a nefericirii si lumii plina de pacat? Iat-o:

Din lumea asta mare cati si-au marturisit credinta?

Din cati si-au marturisit credinta cati au facut-o sincer?

Din cati au facut-o sincer, cati sunt constienti ca Biblia este cuvantul lui Dumnezeu care este calauza faptelor noastre?

Din cati sunt constienti de importanta Bibliei, cati au acasa o Biblie?

Din cati au acasa o Biblie oare cati au citit-o?

Din cati au citit-o cati au inteles Cuvantul lui Dumnezeu?

Din cati au inteles Cuvantul lui Dumnezeu, cati il respecta?

Din cati il respecta, cati sunt consecventi in respectarea lui?

Si uite asa cercul se strange, nefericiti tot mai multi, fericiti tot mai putini.

SI TOTUSI CAT DE USOARA SI SIMPLA E VIATA ATUNCI CAND IL AI PE DOMNUL ALATURI!

INTRADEVAR, DOAR ATUNCI REALIZEZI CA TOTUL IN LUME E DESERTACIUNE, E LIPSIT DE IMPORTANTA, LUMII I SE MACINA TRUPUL SI SUFLETUL CU LUCRURI DE NIMIC…..



Citeste si : http://isus-revine.blogspot.com/2011/05/stress-zilnic-unde-e-dumnezeu-unde-e.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu