marți, 12 iulie 2011

CRIZA ECONOMICA IN ITALIA - SUA, EUROPA SI INTREAGA LUME IN PRAGUL FALIMENTULUI

          Criza datoriilor prinde in gheare si Italia.
         Cu datorii de 1.843 mld. euro şi cu un guvern dezbinat, Italia a intrat pe lista neagră a investitorilor, care se tem că ţara va fi următoarea victimă a crizei care macină de mai bine de un an Europa.  Cine este Berlusconi, nu cumva este un pion pe tabla se sah a ILLUMINATILOR? Stiti ce a raspuns cand a fost intrebat de ce a acceptat implicarea in conflictul libian? Ca a fost presat de Franta si Marea Britanie... Dar acum se implora de italieni sa inteleaga ca daca nu recurge la masuri de austeritate va ajunge ca si Grecia... Oricum toti vom ajunge acolo, inclusiv SUA.
         Agenţia de evaluare Standard & Poor’s a anunţat că ratingul “AAA” al Statelor Unite ale Americii ar putea fi retrogradat direct la nivelul “selective default” dacă guvernul american nu va reuşi să onoreze obligaţiunile care vor ajunge la scadenţă pe 4 august.
            Preşedintele american Barack Obama a avertizat că în cazul în care Congresul american nu va accepta majorarea nivelului maxim de îndatorare, o noua criza financiară globală va izbucni.
             Trezoreria SUA a luat măsuri speciale pentru ca Guvernul să se poată împrumuta până la data de 4 august, dar a avertizat, însă, că va rămâne fără spaţiu de manevră dacă executivul şi legislativul nu vor ajunge la un acord. Aici puteti urmari live evolutia datoriei SUA : http://www.usdebtclock.org/
MAREA INTREBARE ESTE : DACA TOATE TARILE LUMII SUNT DATOARE, CINE ESTE PUTEREA CARE LE-A INDATORAT SAU ALTFEL SPUS CUI SUNT ELE DATOARE ??? Dollarul tiparit fara ratiune si acoperire, tiparit doar pentru a acoperi nevoile masive de credite a devenit dintr-o data unealta inrobitoare a administratiei americane care anunta limpede falimentul economiei americane si in final, conform devizei Trezoreriei americane, NOVUS ORDO SECLORUM, a intregii economii mondiale.
   666 este numarul fiarei
   666 este contul de cheltuieli cu dobanzile bancare
   666 apare in BIBLIE la Apocalipsa 13 unde se spune negru pe alb ca Nimeni nu va putea sa vanda sau sa cumpere daca nu va purta acest numar de om, care este 666.
DECI ECONOMIA MONDIALA A AJUNS IN PRAGUL PROFETIEI BIBLICE PRIN CARE TOATE STATELE LUMII SUNT DATOARE SI PLATESC FIAREI DOBANZI BANCARE PE CARE LE INREGISTREAZA (PRINTR-O PROFETICA COINCIDENTA) IN CONTABILITATE IN CONTUL 666.
Ce va urma vom vedea sau daca aveti intelepciune studiati Biblia si ea va va spune totul............

2 comentarii:

  1. Da...toate se implinesc conform Scripturii.Urmaream zilele astea discutiile legate de aceasta criza...Interesant este faptul ca nu se ia in calcul cum ar putea fi rambursati banii....ci se incearca a obtine un termen maxim de restituire....
    Cand se va termina si acest termen....ce se va intampla?
    Toate aceste tari au ajuns puternice cheltuind niste bani anticipat,sau dezvoltat "fortat" acumuland niste datorii uriase,nicidecum altfel.Acum a ajuns timpul sa plateasca.
    Acum suna clopotelul..
    Totul se implineste conform Bibliei...pana si acel cont blestemat in conta :(
    Nu...nu..nicidecum nu este o coincidenta ci este implinirea Cuvantului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Emanuel spune: Da.... Tabita, e foarte adevarat ca nu putem vorbi de coincidente si profetii in acelasi timp. Ai perfecta dreptate. E clar si limpede ca aceste datorii vor fi sterse cand se va instaura Regatul lui Isus in acesta lume si pentru ca Isus nu si-a negat niciodata originea evreiasca, fiu al poporului lui Israel, El va aplica principiile economice din Vechiul Testament , mai precis cartile lui Moise si prevederile legate de proprietate incluse acolo, prin care proprietatea este limitata in timp si este garantata pe o durata determinata, fapt ce include si datorii limitate in timp, anulate inainte de scadenta daca acestea au ca obiect o proprietate limitata in timp. Nu e loc acum de detalii dar voi reveni cu un articol pe care il am in pregatire despre principiile economice curate, realiste si sanatoase promovate de Cuvantul lui Dumnezeu prin Cartea Sfanta care ar fi scutit omenirea de dezastre economice sau o va scuti pe viitor. Domnul sa binecuvanteze oamenii si sa dea intelepciune celor ce dau legi in lume. AMIN

    RăspundețiȘtergere