miercuri, 6 iulie 2011

HARRY POTTER - SATANISM PENTRU COPII

       
    "Ce este simbolismul magic? Adevăratul simbol magic este o imagine ce ascunde un înţeles. De obicei, acest simbol este deghizat, încât să fie greu de recunoscut" [Frederick Goodman, "Magic Symbols", p 6].
            "Simbolurile servesc atât ca limbaj universal, cât şi pentru a reînnoi un anumit mesaj subliminal. Când cineva observă un simbol familiar, poate fi sigur că a descoperit şi spiritul înrudit. Şi pentru că a fost instruit la orele de meditaţie să răspundă emoţional faţă de anumite simboluri, când le va vedea a doua oară, va avea o reacţie condiţionată. Un fost adept New Age descrie astfel situaţia: «Satana deţine cheia lacătului meu».Fostul adept New Age a spus că încă se experimentează sentimentele asociate unui anumit mesaj subliminal." [Constance Cumbey, "A Planned deception: The Staging of a New-Age 'Messiah', p 65].
Chiar doriţti ca satana să deţina cheia lacătului dumneavoastră sau a copiilor dumneavoastră?
         Autoarea Constance Cumbey este de părere că anumite simboluri vor pregăti efectiv lumea pentru Antihrist. "Simboluri specifice New Age, cum ar fi: curcubeul, pegas-ul, unicornul, ochiul-masonic-atotvăzător, 666, vor fi afişate din ce în ce mai des" [Hidden dangers of a Rainbow, p 122].
UNICORNUL – simbol Antihristic
           "Unicornul reprezintă un simbol al transformării, fiind în căutarea unei lumi mai bune… prin puterile purgative, purificatoare ale distrugerii. Scopul său este acelaşi cu al zeului hindus Shiva, acela de a dărâma pentru ca apoi să reclădească". [Nancy Hathaway, the Unicorn, p 161].
         "Atât în simbolurile europene cât şi în cele orientale, unicornul este identificat cu Mesia, care vine cand lumea este in pericol, vestind o noua era, mai buna". [C. Burns, "The Living Unicorn", Inc., 1980, p3]
         "Unicornul reprezinta, de fapt, simbolul unui nou cuceritor, care va aduce pacea pe pamant. Cine-ar putea fi altul decat Antihristul … pe care lumea il asteapta cu bratele deschise, necunoscandu-i adevarata origine ?" [Dr. Cathy Burns, masonic and Occult Symbols Illustrated, pagina 144]
         "Cornul crescut in fruntea unicornului reprezinta al treilea ochi…" (n.n. vezi mitologia hindusa si cea egipteana).[Ibid., p5]
          "In mitologia celtica si in folclorul european, o bestie fabuloasa vin in forma de cal, cu un corn spiralat crescandu-i din centrul fruntii. In alchimie simbolizeaza organul sexual masculin si transformarea sa intr-o forta ce permite o vizualizare clara a lucrurilor." [Maurice Bessey, "A Pictorial History of Magic and The Supernatural, p. 128].
         Dupa cum se vede, intre masonerie-satanism-Harry Potter exista o legatura comuna, identica chiar, nu numai din prisma unicornului, dar si a celorlalte simboluri, analizate in articolele noastre.
Pasarea PHOENIX = simbol Iluminist pentru Antihrist.
         Pe coperta cartii "Harry Potter si Camera Secretelor" il putem vedea pe Harry Potter prins de coada unui phoenix rosu, care pare a cobori si ca isi scapa sabia. In toata camera se observa serpi, simbol cunoscut. Pasarea Phoenix a fot inventata de egipteni, fiind unul din cele mai vechi simboluri oculte. Ocultistii cred ca numai o singura pasare de acest fel se afla in viata, pe o perioada de 500 ani. Apoi trupul ei se preface in cenusa din cara o noua pasare prinde viata. [Manly P. Hall, " The Phoenix: An Illustrated Review of Occultism and Philosophy]. Se mai crede ca phoenix-ul traieste intr-un cuib plin cu mir si tamaie. Acum pare usor de sesizat de ce masonii confera acest simbol Antihristului. In primul rand, tamaia si mirul ocupa un loc important in Biserica. Apoi faptul ca pasarea moare ca sa reinvie, seamana cu Invierea Domnului nostru Iisus Hristos. Prin urmare, masonii pregatesc terenul pentru venirea falsului Hristos.
          "Toate simbolurile isi au originea in ceva tangibil, iar phoenix-ul este unul din semnele ordinelor secrete ale vechii lumi si al initiatilor in acele ordine, fiind un punct comun de referinta pentru noii-veniti, care se cheama acum "nascuti a doua oara" sau "renascuti". Intelepciunea iti ofera o noua viata, iar cei intelepti se nasc pentru a doua oara." [Manly P. Hall, "The Phoenix: An Illustrated Review of Occultism and Philosophy]
Marturii despre faptul ca aceasta pasare simbolizeaza pe Lucifer, gasim la: [Dr. C. Burns, "Masonicand occult Symbols illustrated, p 123], [Walker, "Now is The Downing", p 281], [Joseph Fort Newton, The Builders: A Story and Study of Masonry", the Torch press, 1914, p 13-14], [J. S . M. Ward, The Hung Society or The Society of Heavenand Earth", the Baskerville Press Ltd., 1925, p 44 , p 102]. Despre pasarea Phoenix am mai discutat in articolele de pe http://despremasonerie.go.ro .
          Ca o concluzie, cartile cu Harry Potter conditioneaza copiii sa accepte satanismul, deghizat sub forma de simboluri si… multe efecte speciale.
         Copiii sunt in pericol si, odata cu ei si viitorul omenirii. Daca nu respingem aceste manifestari, ne facem vinovati de soarta noastra si a copiilor nostri. Ne putem amagi sau putem privi realitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu