duminică, 26 iunie 2011

ORAS HOLOGRAMA IN CHINA - FARSA, MIRAJ SAU EFECTUL BLUE BEAM ?

        Un miraj deosebit a apărut la orizontul oraşului Huanshan din estul Chinei, scrie Daily Mail. Case, blocuri, lumini şi copaci alcătuiau peisajul ca din filme ce plutea desupra râului Xin'an.
        Mirajul a apărut după apusul soarelui în urma ploilor torenţiale din zonă. În mod normal, în locul unde s-a zărit mirajul se vede numai cerul. Locuitorii oraşului au fost uimiţi de ciudata apariţie a oraşului-fantomă, iar unii chiar au crezut că este o fereastră în timp spre o civilizaţie pierdută. Imaginile i-au nedumerit pe experţi care au vizitat oraşul să vadă cu ochii lor că respectivele clădiri apărute la orizont nu sunt cumva adevărate, dar acestea nu există în realitate acolo.
          Se crede că fenomenul a fost un miraj creat de umiditatea foarte mare din atmosferă în urma ploilor torenţiale. Fenomenul are loc atunci când umiditatea din aer este mai mare decât cea din solul de dedesubt, iar razele soarelui au fost refractate putând crea imagini cu un oraş la orizont. Un martor spune că au mai fost văzute şi alte miraje deosebite în China, însă acesta este cel mai ciudat dintre toate. 
        Sau e o farsa dupa cum ne arata harta :


         Sau sa fie parte a experimentelor BLUE BEAM - RAZA ALBASTRA? pentru mai multe detalii cititi si http://isus-revine.blogspot.com/2011/05/simularea-revenirii-lui-isus-proiectul.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu