luni, 6 iunie 2011

CASTRAVETII E-COLI - MARE MINCIUNA

            Nu va temeti, Escherichia coli, una din cele mai pasnice bacterii, care dealtfel exista si in organismul uman din plin, cica face ravagii. Totul e minciuna pentru a da o lovitura sub centura agriculturii si industriei alimentare din Europa. Nu va luati dupa aceasta conspiratie a FIAREI care va generaliza prin mediatizare falsa aceasta bacterie in curand in toate legumele de sezon: rosii, dovlecel, fasole, cartof, pepene sau te miri ce alte legume si de ce nu si in produsele lactate.
        Spania va cere despăgubiri Comisiei Europene pentru prejudiciile cauzate de informaţiile false privind castraveţii contaminaţi cu bacteria E-coli. Fermierii spanioli sunt devastaţi: nu-şi mai pot vinde marfa, au fost nevoiţi să arunce la gunoi tone de castraveţi şi au suferit pierderi uriaşe. Problema e că NU castraveţii spanioli erau de vină pentru răspîndirea bacteriei e coli. Sursa infecţiei este în continuare necunoscută.
        Sursa infestarii e foarte simpla, ea depinde de conditiile de pastrare si ambalare, deasemenea depinde de gradul de umiditate din mediul de ambalare si nu poate fi extinsa asupra speciei numita castravete ci este limitata la un lot anume pastrat, livrat si ambalat in conditii mai neigienice.
        Boala cea mai raspandita produsa de prietena noastra E-coli pe care dealtfel o avem fiecare in intestine este toxinfectia alimentara sau enterocolita, asta daca se dezvolta mai mult decat trebuie.
        Escherichia coli (nume abreviat: E. coli) este o bacterie care trăiește în intestinele organismelor cu sânge cald. E. coli este o bacterie lactozo-pozitivă (descompune lactoza), gram-negatiză, oxidazo-negativă, ce apare la microscop sub formă de bastonașe. El face parte din grupa enterobacteriilor care trăiește ca epifit în tractusul digestiv. În unele cazuri de dezechilibrare a microflorei intestinale, aceste bacterii pot produce îmbolnăviri, printr-o înmulțire masivă sau apariția unor tulpini toxicogene. Bacteria a fost denumită în 1919 după numele bacteriologului germano-austriac Theodor Escherich, cel care a descoperit-o.
          Bacteriile E. coli nu sunt întotdeauna limitate la intestin, și abilitatea lor de a supraviețui pentru perioade scurte de timp în afara corpului ce le face un organism-indicator ideal pentru a testa probe de mediu de contaminare fecală. Bacteria poate fi, de asemenea, cultivata cu ușurință și genetica sa este relativ simpla și ușor de manipulat sau duplicat printr-un proces metagenic, făcându-l unul dintre cele mai bine studiate organisme procariote model, și o specie importanta în domeniul biotehnologiei și microbiologie.
         Iata de ce eu nu cred ca e un pericol si nu inteleg prostia omenesca de a nu manca acum castraveti. Planul de subminare a agriculturii romanesti si europene a inceput. SUA are nevoie de piata de desfacere pentru legumele modificate genetic si de aceea noi trebuie sa inghitim astfel de minciuni.
CA URMARE EU AM HOTARAT CA DIN DATA DE 3 IUNIE 2011 SA MANANC NUMAI CASTRAVETI CU PAINE. POATE REUSESC SA MANANC TOATA CANTITATEA NEVANDABILA A ROMANIEI, IAR DACA AS PRIMI GRATIS CASTRAVETI NU M-AS SUPARA. EU ACUM II CUMPAR CU 1,2 LEI
MANCATI CU INCREDERE CASTRAVETI CA NU VETI PATI NIMIC, NU FITI NAIVI !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu