luni, 3 decembrie 2012

NASA ASCUNDE INFORMATII PENTRU A NU CREA PANICA

Se întâmplă lucruri foarte ciudate, pe care oamenii de rând nu le pot explica sau înţelege prea bine. Însă astrofizicienii de la NASA sunt cu ochii pe cer şi sunt martorii unor fenomene care nu s-au mai petrecut niciodată, informeaza Antena3.


Potrivit site-ului space.com unde gravitaţionale gigant - cu o lungime de până la 100 de miliarde de ani lumină - ar putea deforma Universul prin compresarea marginilor timpului şi spaţiului, făcându-l să se asemene cu imaginea unei cârpe stoarse.

Teoria undelor gravitaţionale gigantice a fost propusă de unii astrofizicieni pentru a explica de ce spaţiul se extinde în diverse regiuni ale Universului. Măsurători atente ale expansiunii Universului au scos în evidenţă anomalii alarmante: nu fiecare regiune a Universului se extinde în acelaşi mod. Expansiunea iregulată a Universului ar putea însemna că legile de bază ale fizicii s-ar putea să fie greşite.

Dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci multe alte aspecte cosmologice sunt greşite - cum ar fi distanţa dintre stele, vârsta Universului sau relaţia dintre planete. Astrofizicienii au încercat să explice acest fenomen, imaginându-şi un câmp uriaş de energie întunecată ce e mult mai larg decât întreg continuumul vizibil de spaţiu-timp. Deşi greoaie, această teorie ar putea totuşi explica toate aceste anomalii.

Singura problemă a teoriei constă în faptul că nimeni nu a putut până acum să demonstreze prezenţa energiei întunecate. Dacă această energie n-ar exista, atunci fizicienii ar trebui s-o ia de la început pentru a explica de ce Universul se extinde astfel.

100 de milioane de bombe cu hidrogen vor lovi Pământul

NASA este în alertă încă din 2010 , când a descoperit că sistemul nostru solar este invadat de un nor energetic interstelar. Acest nor disturbă Soarele şi face ca Terra să fie fără apărare faţă de imensele raze solare şi "bombardamentul" razelor cosmice, scrie infowars.com.

Astrofizicienii NASA au emis chiar un avertisment pentru anii 2012 - 2013 privind apariţia unor furtuni solare masive. Oamenii de ştiinţă cred că în viitorul apropiat Pământul va fi lovit de o furtună solară masivă, având forţa a 100 de milioane de bombe cu hidrogen, putând să distrugă întreaga reţea de energie a planetei.

NASA urmăreşte această furtună colosală încă din 2006 şi consideră că în 2012, 2013 ar putea lovi planeta noastră. Mai mult, dacă o furtună similară ar avea loc azi, ar cauza pagube infrastructurii societăţii high-tech de la 1 la 2 trilioane de dolari, şi ar fi nevoie de 10 ani pentru a ne reveni complet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu