luni, 3 decembrie 2012

FESTIVALUL GLORIA LA CLUJ-NAPOCA

FESTIVALUL GLORIA LA CLUJ-NAPOCA: 



             Festivalul “Gloria”  (facebook) este organizat de catre Contrast Media cu ocazia sarbatorilor de iarna. Anul acesta va fi pe 14 Decembrie, ora 19:00, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca.
Festivalul prezinta, intr-un concert de aproximativ doua ore, sapte (si solisti) cunoscute in muzica crestina romaneasca.
              “Gloria” doreste sa ofere publicului crestin momente unice in compania celor mai apreciati artisti crestini ai momentului. Esti invitat sa participi la un concert extraordinar in care colindele vor alterna cu cele mai frumoase cantece din repertoriul artistilor.
                De asemenea evenimentul are ca scop motivarea si mobilizarea artistilor crestini din Romania, si intarirea relatiilor dintre ei.
                 Costul unui bilet la festivalul Gloria este de 10 RON. Puteti comanda bilete la numarul de telefon: 0724.704.381, sau pe adresa contact@contrastmedia.ro. Pentru 15 bilete comandate, se ofera un bilet gratuit. Se pot onora comenzi si in afara orasului Cluj-Napoca, prin serviciul de “fast-curier” iar taxele postale vor fi suportate de catre cumparator.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu