duminică, 12 decembrie 2010

CITITI - NU VA GRABITI, NU NEGATI INAINTE SA RUMEGATI

         Va rog sa analizati ultimii 10 ani dupa frecventa cutremurelor, a catastrofelor naturale si problemelor economice mondiale: criza, tendinta de globalizare si incalzirea globala.Tot mai mult depindem de tehnologie (vezi cardurile bancare, internetul, televiziunea radioul si telefonia mobila) uitand ca Dumnezeu ne-a lasat natura virgina sa traim in armonie cu ea. Suntem conectati la aceste retele fara voia noastra dar cu acceptul tacit si incapabil de reactie. Inchipuiti-va cum ar fi ca toate aceste retele sa cada brusc: fara comunicatii, fara informatii, fara curent electric, fara caldura, fara bani, fara apa. Amintiti-va comportamentul supravietuitorilor cutremurului din Haiti, Chile  sau dupa tsunami-ul de acum 4 ani. Parca in oameni s-a dezlantuit spiritul animalic de supravietuire. Si cat a trebuit sa se ajunga la aceasta situatie? : 5 minute.  
          Dumnezeu este tot mai departe de oameni sau oamenii tot mai departe de El. Nonvaloarea devine valoare: pornografia, dezmatul, furturile, crimele, goana dupa averi si coruptia se generalizeaza. Apar preoti corupti si politicieni falsi idolatrizati. Sarbatorile crestine au devenit motive de petrecere, de chef si betie.     
        Sfintii devin treptat adevarati ZEI la care norodul de roaga si se inchina sa le rezolve problemele, exact ca in politeism, uitand de Dumnezeu (vezi Halloween – transformata in sarbatoarea Satanei, Valantine’s Day – Zeul iubirii. Sfanta Mina – Zeita pagubitilor, Sfantul X – Zeul nu-stiu-cui la care se inchina. fac plecaciuni. pupa moastele, icoanele  si statuile.
        Oare am uitat cu desavarsire de cele 10 porunci? Sa nu ne facem chip cioplit , sa nu facem reprezentari cioplite ale personajelor biblice si sa nu ne inchinam la acestea. S-a inventat iepurasul de paste si mos craciun pentru a distrage atentia copiilor de la adevarata sarbatoare! Judecati prin prisma consecintelor si nu prin subiectivismul ce caracterizeaza omenirea in zilele de pe urma!  Veti spune : Sa le luam copiilor bucuria Craciunului? NU! Dar nu le transformati Craciunul intr-o sarbatoare pagana, sarbatoarea carnatilor si a tuicii, a cadourilor si a bradului sofisticat si plin de tehnologie (copiii asta vad in familie si asta vor face cand vor fi mari) Spuneti-le si adevarul: S-A NASCUT DOMNUL ISUS. Rugati-va si colindati impreuna, traiti cu Dumnezeu si multumiti impreuna cu copiii pentru tot si pentru toate.  
         Va rog sa cititi foarte atent BIBLIA si veti vedea ca proorocii nu au gresit. Nu intamplator in Apocalipsa 13 se spune ca nimeni nu va putea sa vanda sau sa cumpere ceva daca nu va purta semnul fiarei. Nu vi s-a intamplat niciodata sa nu aveti de unde sau sa nu puteti sa scoateti cash de pe card? Cititi invers cuvantul CARD( sa fiu rezonabil, asta o puteti lua drept gluma, dar ce urmeaza, nu). Numarul fiarei este 666. Stiti voi ce inseamna contul 666 in contabilitatea valabila in intreaga lume? Va spun: Cheltuieli cu dobanzile bancare. Oare este o coincidenta nefericita? Deci reformulati textul din Apocalipsa si trageti concluziile (platesti bancii comisioane si dobanzi, poti sa vinzi si sa cumperi. Nu platesti - stai si privesti. Suntem de fapt in capcana societatii anticrestine. Biblia spune totul si chiar despre cei care o ataca scrie si sunt foarte clar descrise atitudinile oamenilor din vremea de pe urma.  
         Pamantul nu va disparea, nici omenirea. Dar va suferi o schimbare radicala. Oameni buni si credinciosi, rugati-va la Domnul sa binecuvanteze planeta, sa ne iubim ca fratii, sa traim in armonie cu natura. Sa multumim Domnului pentru ziua de azi si sa spunem tuturor ca ziua de maine este aproape, sa nu treaca o zi macar in care sa nu vorbim cu cineva despre Isus si Tatal. Amin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu