sâmbătă, 31 martie 2012

EVENIMENT EVANGHELISTIC LA SALA SPORTURILOR CLUJ-NAPOCA

Conducerea Bisericilor Crestine Penticostale din Romania in colaborare cu Asociatia Misiunea Speranta organizeaza un eveniment evanghelistic la Sala Sporturilor in 3 aprilie 2012 incepand de la ora 18:00.

Evenimentul ii va avea ca invitati speciali pe:
dr. George Wood, presedinte al Miscarii Penticostale Mondiale
dr. John Ashcroft, fost procuror general al S.U.A.
dr. Bob Pagett, presedintele asociatiei Assist International

Programul de lauda si inchinare va fi sustinut de Grupul Speranta si Prietenii.

Interpreteaza: Gabriel Gorcea, Ionut Craciun, Andreea si Andrei Mois, Ramona si Catalin Lup, Alina Havrisciuc, Ioan Timofte, Ludovic Arman si alti interpreti

Întreg programul va fi transmis LIVE la adresa: www.speranta.ro.

Intrarea este libera!

PASTI 2012 - RUGACIUNE PENTRU ROMANIA

POST SI RUGACIUNE PENTRU ROMANIA



Vineri 13 aprilie 2012

…daca poporul Meu peste care este chemat numele Meu se va smeri, se va ruga si va cauta fata Mea, si se va abate de la caile lui rele – il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul si-i voi tamadui tara (2Cron 7.14).

Romania este o tara bolnava din punct de vedere spiritual, social si economic. Cel care o poate tamadui (vindeca) este Dumnezeu si o va face daca ascultam de El.

1. Sa ne smerim, aceasta inseamna: sa-L proclamam ca suveranitate suprema peste Romania; sa ne recunoastem ca suntem slabi si pacatosi: plini de mandrie, rautate, tradatori de neam, egoisti……

2. Sa ne rugam pentru lucrurile de care avem nevoie si sa recunoastem ca numai Dumnezeu ni le poate da. Binecuvantarile de care are nevoie Romania vin de la El!

3. Sa cautam fata Lui Dumnezeu si sa nu ne inchinam la idoli. Sa ne incredem in El, sa facem voia Lui si sa-L urmam pe El dupa Cuvantul pe care ni la dat prin Sfanta Scriptura.

4. Sa ne abatem de la rau, deoarece tot ce este impotriva lui Dumnezeu este pacat. Sa ne lasam de curvie, preacurvie, inchinarea la idoli, vrajitorie, certuri de partide, neintelegeri, dezbinari, ucideri, betii…..

Daca vom face acestea Dumnezeu ne va asculta din ceruri si va ierta Romania, o va binecuvanta si o va pazi de orice nenorocire.

Cu increderea ca veti primi acest mesaj de bine va rugam sa trimiteti la toti prietenii.

Sa ne unim in post si rugaciune, si Dumnezeul Cel Prea Inalt se va indura ca de Ninive altadata.